Девојки да нема некоја телевизор TOSHIBA и да не знае како да уклучам DVD? Нигде на далечинското нема AV Неможам да си гледам филм......
Зошто немам MTV (ем ти ви) на тв? И тоа, не од сега, веќе извесно време... А на дигитални ги имам mtv dance и mtv hits. Мислам, има врска оти скоро се префрливме на телекабел или?
Ако е од нет сликата: 1. Копираш URL 2. Кликаш тука Img 3. Пастираш линкот 4. Го селектираш тоа и кликаш spoiler Ако е од компјутер: 1. Прикачи фајл, ја одбираш сликата, додај.. 2. Постави на сред текст 3. Го селектираш тоа и кликаш spoiler
Види го моделот на телевиозорот Пример TOSHIBA 32LV833G/N и барај на нет ќе најдеш. Или иди на официјалната страна на Toshiba и на suport барај user guide или user manual.
Кај мене има едно копче на далечинското пишува Source и кога ќе го стиснам излегува мени, и третото по ред е Side AV , не е тошиба, некоја др марка е Telefunken или така нешто, види може има и кај тебе такво, ако не расчепкај убаво, сигурно е во некое подмени штом нема копче ...
СДП има ли санкции доколку некоја форумџика во некоја тема на форумот ми рече да престанам да јадам гомна и дека сум била надркана, без претходно јас да ја навредам? Има ли опомени или никогаш веќе да не стиснам најави се?
Koj од модераторите/администрaторите може да го смени името на темата. Не сум неписмена, но ќе испаднам сега приметив намесото ж сум пишала ш Брзоплетост невидена film-i-tv/filmovi-koi-ne-dobile-oskar-a-go-zaslusuvaat-t10099/
Ќе може ли некој да ми даде линк, за фонтови, од хрватска латиница, ама не со англиската азбука, него со ч, ш.. Ако нема, од утре да си направам мој фонт. Се утепав од барање 2 саати, нема и нема. Спојлер http://www.youtube.com/watch?v=JWnd5vJiCRg
Tools- Option - Privacy - Clear History Ако сакаш воопшто да не ти се зачувува оди Keep History - и од drop down листата избери No history