Девојки да не знае некоја дали може да се откријат оние кои звонат со скриен број на тел доколку прашаат кај своите оператори? Има можност да се идентификува непознатиот број?
Здраво Не знаев кај да прашам па еве овде.Татко ми е вработен во општина преку Стевче уште коа беше он во сдсм.Нема решение и сеа као се слуша дека сдсм Богоев ќе брка се што е од гром.И сеа мн ме фаќа страв да не лета татко ми од работа пошо нели од со стевче уште од одамна или ќе го спаси тоа што е вработен уште од времето на стевче во сдсм.Мн ми е страв пошо татко ми е преку агенција за прекувремени вработувања и секад се осигурам преку него и секад ми траело осигурувањето по година или неколку месеци сеа се осигурав на 2 или 3 окт и ми пишува дека ќе важи до 31 окт. Мн ми е страв.Може некој да ми објасни како иде ова дали може некако да се извлече и да си ја задржи работата сеа коа ја видов датата на осигурување уште толку страв ме фати
Edno mislam ,drugo pisuvam... Na porez mislev ,da. Fala na odgovor... Masala smetki ,do plafon visoki... @sanjaeva ,aj i ova uste ako si vo tek(da ne vrtam tel.da voznemiruvam ludje) -Za placevi so markica i bez markica se plaka li i za toa ili ne?