Дали некој знае каде можам да најдам вакви чоколатца како на сликите подолу ама некаде во Скопје, бидејќи најдов само со достава што ги носат?
Продава ли се лиснато тесто? Не мислам на оние лиснати коцки што се печат само. Сакам да правам благо со лиснато тесто , а не знам дали ќе го погодам ако го месам дома, па ако има готово на азр да си купам.
Се продава. Цели плочки и ти ги сечеш. Мислам дека последниот пат по грешка купив од Тинекс. Три плочки ако не беа.
Знам дека има ваква тема ама исто знам дека тука побрзо ќе ми одговори некој. За тие што биле во Америка преку work and travel, колку ве фати авионската карта?
Која цена се во Џамбо течностите за балончиња правење? Сум ги видела но не им знам цена, ако некој знае нека ми пише.
Дали некој знае што значи кога ќе се уклучам на НЛБ клик страната да проверам состојба на сметка, ми пишува резервирани средства во тоа кога ќе го отворам има што како сум купувала и плаќала и ми пишува недоспеани рати, а јас не плаќам на рати. Може некој да ми објасни што се случува?