Продавницата на Вегера во Центар (Рекорд) долго време не работи. Имаат продавници на повеќе локации низ Скопје, но не знам дали тие работат.
Позади Малага. Или поточно помини го пролазот со Гиро Беко , во правец кон Рамстор. Веднаш ќе видиш стамбена зграда .На приземје и спрат е Железничар
Не не, се продава само течноста што е внатре. Веќе имам купено многу и одма се троши, знам имаше и течност само зошто дома секако не можеш да ја направиш
Да не познавате некој што за ситни пари ќе надува балон со хелиум? Имав читано дека имаше некој таков човек, ама не можам да најдам каде е локациски...
Сакам да си извадам ISIC картичка од Стопанска банка за студенти..Мислење ваше околу картичката?Имам ли некаква корист, дали има навистина попуст, и каде одат парите од попустот?Да вадам картичка или да не вадам..незнаммм..мислење ваше на пример....?
Итнооооо ми е мноооогууууууу Кажете ми во која печатница можан да печатам на било какво парче.На пр на долна облека на вратоврска на чокер??? Пошо обично печатниците печатат на нивни ствари....
Слободан Мичиќ сопственик на Контики, неговите емисии кои ги снимаше беа одлични - истите носеа наслов, се викаа Свет На Длану
Здраво Сакам да ве прашам, каде можам да најдам пегла за коса, но како четка? Ја имам гледано по фејсбук страни, али не ми се купува така, а и сомнителна цена (700 ден), значи и сомнителен квалитет, не ми треба за една употреба Поздрав
Да прашам дали некоја од вас знсе каде се одржува тестирање во тутунска банка? Ви центарот во кисела вода или? И дали има некоја понеделник за тестирање?
Се разбира дека можеш, доколку банкоматот има 100ки можеш.. неможеш под 100ка како 50 денари иначе сум вадела и сигурно е така