Извод се вади кога ќе поминеш Камени Мост од десно во една зграда после Стоун бриџ хотелот, а државјанство во МТВ.
Со МК пасош да идеш во странство како што е дозволено не повеке од 3месеци,после кога ке се вратеш во МК колку време треба да помине за да пак можеш да отидеш во странство?
Зависи во која држава. Во некои можеш само да излезеш од граница и да се вратиш пак, а во некои мораш да чекаш да поминат 3 месеци.
Каде можам да најдам вакви хартиени ќеси, различни големини, да не се апла како од оние при пазарење?
Дaли ти прaшувaше вo темaтa зa пишувaње песни? Гледaм уште не си гo решилa прoблемoт, не знaм штo дa ти кaжaм, дaј ми ги мене. Акo еден ден се збoгaтaм oд нив, 50% oд пaрите oдaт зa тебе.
@Justicija какво давање скрипти !!! Би ти советувала во продукциски куќи да ги дадеш, нека ти ги купат. Има проекти од Влада за краткометражни филмови кои се финансирани... Ама ко ќе станеш славна, немој да ни се чаталиш овде, барем автограм еден
Не знам дали некој веќе одговорил, но јас порачав од АлфаЛаб мојата четка, и сум ептен задоволна. Еве линк од четката, а вршат и достава низ Македонија. https://alfalab.mk/carres-hair Имам пишано мислење во соодветната тема во категоријата Коса, па таму има повеќе детали ако те интересира.
Прееска ме изгреба маче на прст... се измив со вода и спаун, и ставив малку алкохол. Еве поминаа неколку саати ама почна да ме пецка и чеша по малку гребнатинката , а и гледам малку дека е црвено местото. Нешто друго да и ставам на гребнатинката или ништо не му е? Знам ако те касне куче/маче се иде на доктор, а нокти ако ти забие не знам што се прави @theowndemon @Yowannty знам имаат мачиња и сигурно имаат милиони гребнатинки, па што превземате за тоа? Anyone?
@JollyGirl мене до сега два пати ме имаат воопшто изгребано мачки и секој пат врвам со добро исчистена гребнатинка со алкохол. Засега здрава сум, дали треба нешто друго не знам.
Јас малку испаничив дека сум алергична на мачки, ама ќе се обидам да ја игнорирам гребнатиката па може ќе се смири сама