Ама нели за да се најавиш ти треба тиа броевите на рутерот што ги пишува, кој би можел да ги знае тие? Или може и преку лозинката што ми е за најавување да видем колку сум потрошила?
И преку лозинка може. Само треба да им речиш да ти направат, ако ти немаат дадено. Откако го зедов овој пакет, ми се чини ме прашаа дали сакам да ми направат корисничко име и лозинка , ама не сум 100% сигурна. Овде си проверувам . Види да не се потсетиш и ти дека имаш лозинка https://moj.telekom.mk/MojTelekom.aspx Познато? Околу 150 денари. Зависи каде.
Феминки денес ке ги зимаме оцените (а мислев дека утре) и затоа ништо не и купив.А последна година ни е со класната (од 8 др класна ке имаме) и нз што да и купам. Некои викаат дека купиле бајадера,некои цвеке..и др работи па незнам што да купам. Некој предлог?? Спојлер Знам дека ми е глупо прашањево,ама ништо не ми текнува во моментов
Некој букет убав, за друго не ни имаш време, а и мислам дека нема потреба од поединец нешто повеќе од цвеќе
И јас тоа мислам,ама да ме удриш и со чекан по глава нема да ми текне што сум и купила минативе години ! Сепак фала мн што ми одговори.
Дечки може да ми објасни некој ,каде можам да проверам дали некој е оженет ,дали е во брак ,дали е регистриран? сакам да проверам за личност од друг град ?????
Пошо iphone 4s користи помала сим картичка, ме интересира колку кошта во Т-моб. такво бројче и за колку време се набавува?
Само симот е ваљда окулу 1000, а ако купуваш телефон од кај нив и си имаш број кој сакаш да го задржиш адаптацијата влегува во цената. Меџутим не сум скроз сигурна дека беше вака, за секој случај земи си 1000 со тебе.
Не ти треба нова картичка, ќе им кажеш во Т-Мобајл да ти ја сецнат старата имаат специјално калапче како ножичка, не знам како да го наречам, секоја мобилара го има и ако сакаш после истата картичка да ја ставиш во друг телефон што не користи мини сим ќе си купиш адаптерче, 30 денари е во Т- мобајл. Инаку нова картичка со 500 ден кредит е 300 денари. Ако имаш проблем со уклучување интернет пиши ми лп, 4с нема опција целулар дата па може да не ти го регистрира интернетот ама има финта
Девојки колку време ве држи анестезија на заб? Во 3 сатот бев на заболекар, и уште ми е здрвено местото, се нервирам веќе.
Би ги замолила модераторите, да не го бришат веднаш мислењево. Знае некој, поточно каде во Карпош има т-мобиле? Во лептокарија безброј пати сум била, ама не сум видела? Барем приближно до Карпош некој т-мобиле?