@JollyGirl мене мојата лом ме праи некогаш кога ќе се заиграме. Јас ништо не ставам зошто ја чувам дома, алкохол ти е доволна дезинфекција. А дека ќе те пецка и ќе го чувствуваш жешко е нормално и тоа ќе потрае додека преспиеш. Утре нема ништо да чувствуваш.
Da pitam nesto. Pokanet sum na diplomska na blizok rodnina pa me interesira sto se nosi i dali se nosi poklon. I dokolku se nosi kakov poklon na primer ?
Сега при подигање на припејд број мора да остави податоци, но дали ќе ти ги кажат зависи од тоа дали имаат согласност од сопственикот или ако имаш некој "свој"... Туку ако те нервира многу пиши го бројот и да му покажеме какви другарки имаш
ne sum kompetentna za takvi raboti ama imam odeno i noseno ona sto mene ke mi tekne.posledno bev kaj prv bratuced i odnesov bonbonjera vino i parfem
Вино, бомбоњера, цвеќе, нешто од овие работи. Ако одиш дополнително дома на гости ќе му однесеш поклон тогаш ако не однеси му на бранењето.
Зависи дали личноста ти е блиска и до кој износ планираш. Нема никакво ограничување. Козметика, парфем, бањарка, накит, паричник, шал и друго. Покрај подарокот може да земеш некое поубаво пакување бонбониера.