Прашај си за секој случај ништо не губиш,на крај краеви ако не ти дозволат да го смениш производот дај го на некој поклон,ако не друго барем ке направиш добро дело
Горица Трејд,спроти трговскиот Рамстор до Европски центар има мал дуќан со кожна галантерија,Бата,Алдо.
@orevka Јас го имам на Russell Hobbs и сум задоволна има повеќе чашки има за сечење,мелење.Од Нептун го имам купено 7000 денари мислам дека сега е поефтин.
Некаде на Битпазар или чаршија дали има манчмелоу пенасти во разни форми и ситтни светки за колачи? Не сум била натаму, ако може да ме упатите...
Баш вчера го гледав ова ,а цената е негде тука од таа ти кога си го купила. Се мислам каков да купам оној на топ шоп не ми се свига мн лоши коментари имам слушнато а во нептун сигурна сум дека има добри апарати Фала ти мн
Минимум средно образование. Скратеницата ССС значи Средна стручна спрема (лоша терминологија која се уште се употребува).
Алиекспрес. За други работи не го препорачувам, али бижутерија не се исплати да купуваш од друго место. До сега од сите што сум ги нарачала сум задоволна.
Се согласувам со Елена а за демоде зависи од кој селер гледаш и каков ти е стилот имам нарачувано многу интересни необични обетки и ланчиња кои што ги нема кај нас Спојлер: Обетки