Можеш од следниот ден веќе да пиеш. Иако му е поминато дејството апчето е сеуште во организмот. Јас така правам и немам проблем.
Да треба да ми дојде овие денови...ама не верувам да е до тоа..нез.. зашто веке месец ми е така ако не и повеке. А никогаш пред добивање не ми се десило ова..незнам што да кажам. :/
Можеби си била под стрес и затоа траело подолго. И од тоа се случува. Избегнувај мешункасти плодови. А ако пред добивање не си чувствувала подуеност, не значи дека нема да почувствуваш во периодот што следи во животот, телото се менува.
Да треба да ми дојде овие денови...ама не верувам да е до тоа..нез.. зашто веке месец ми е така ако не и повеке. А никогаш пред добивање не ми се десило ова..незнам што да кажам. :/
Сакам да изгравирам даска за сечкање за поклон. Некој предлог каде да го направам тоа? И даска од каде да купам? И што е подобро, дрво, бамбус?..
Каде во Скопје со пивото служат гратис кикирики освен Piazza liberta и Gallery? Да ме утепа човек нема да ми текне друго место во моментов
Најдобро е бамбус,готова може мислам на Битпазар да купиш. За гравирање можеш кај некој резбар да прашаш а можеш и тука http://www.netopia.mk/laser_mk/default.htm Гледам на нет дека гравираат све. @Ano
Минатиот месец е истечен договорот со T-mobile. Договор нов не е потпишан, прашањето ми е дали овој месец ќе си се задржат поволностите од тарифата што си беше? Како ќе наплатат за овој месец? Сметката иста ќе си биде како до сега? Истата ситуација на Vip, си се задржува тарифата и поволностите. Кај овие како е?