You're welcome. A да, мој предлог е црвеното кое мириса прекрасно, белото и црното, сите се пробани и супер се.
Тоа и ќе прашував ама ај реков досадна да не сум. Ако видите некоја да се мисли кое да го купи и душка ко чукната јас сум
Не си, таман работа. Инаку вчера бевме и ги немаше сите рефил, имаше само 5-6 мириси. Прв пат кога купувавме, сигурно пола саат биравме мирис и боја. Комплети сосе човечето имаше повеќе. Овие стојат до каса, просторот малку тесен, јас и дечко ми не така мали, плус јакни, ташна и така...
Јас го имам можеби една година и уште ми трае. Уствари само зимно и есено време го користиш на парното и испушта преубав мирис. Јас го имам белото човече не ми текнува на што мириса ама е многу нежно и ненападно.
јас ја купив во Џамбо во Солун околу 10 евра па претпоставувам дека ја има и во нашиот.Ја имам видено и во продавниците Крш ама прилично поскапа над 1000 ден беше
Можеби прашањето не е за овде, слободно избришете ако не е... Но чисто ме интересира која е бе луѓе Марте Наумоска
Од Кичево е, средношколка, на Фејсбук има еден профил и три, четири фан страни. Побарај за повеќе инфо. Таа е дџ, фризерка и медицинска сестра. Барем така мисли.
Ме пукна од смеење, луда е Ја гледав Live на Инстаграм.. гледат фаноЈте сеир со неа, па си викам од кај никна девојчето
Здраво девојки, ми треба било каква информација дали од лично искуство или од ваши блиски или пријатели за станови во Расадник градби на бетон усје, каква е градбата, изолацијата, дали има некои недостатоци кои тешко може да се видат и сл.? Ви благодарам inlove:
Како да и ги објаснам на продавачката хулахопкиве? Знам дека има исто црни подебели, ама сакам вакви тенки, малку што се познава црната боја Има име моделот/бојата?