30 дена да, со фислална сметка за да замениш производ,а доколку сакаш да го вратиш да ти ги вратат парите 7 дена.
Извини што ќе се вмешам но и мене ова ме интересира. Јас земав но ги исправ и носев еднаш и ми се големи. Можам да ги вратам дека веќе се перени или не?
Не можеш мислам дека.Бидејќи можда попуштиле од самото перење.Мене од Њу Јоркер така сите маици после секое перење се пошироки и пошироки.
Дечки, колку ќе ме фати со такси од аеродром до Скопје? Гледам на компанијава со автобуси у 20:30 трга последниот автобус од аеродром, а јас слетувам во 20:50.. некој шо патувал со такси? Искуства, предлози? Фала <3
Зависи до каде поточно. Мене од аеродром до Бутел 350 денари, ама зависи и до такси компанијата. Сум се возел со повеќе такси компании на исти релации и цената била сосема различна. Од околу таа би требало да е цената 350-400 денари.
Дечки месечната карта за во ЈСП ми е за градски линии,1400 ден.Денес ми треба да се качам во еден приградски автобус.Нема да ми ја куцне?
Здрaвo девојки, мoже дa препoрaчaте некој хотел вo Сoлун пo пoприфaтливи цени, a дa биде сo сoлиднa услугa и хигиена? Благодарам!
Да личи на ова најмногу искрено, само скроз мазни се. Само треба да видам во најлонот зошто беа берени заедно со лешниците од страна на баба ми и од надвор не делеа нешто многу, после кршење беше очигледно дека не се лешници, инаку си викам ќе забележевме дека не се лешници.
Ме чуди како не се разликувале од лешниците, иако кога се сушени, коските од кајсиите личат со лешници, само не се шарени. На вкус семките од кајсија се специфични, наликуваат на бадем, ама не е тоа.
1200 денари е до било каде во Скопје. И не можеш да ди викнеш друго такси, мораш аеродромско Ако одиш од приградски кон центар нема да ти ја куцне. Ако одиш од кон приградска област ќе ти ја искуца ама после завршување на градската област ако ти влезе контрола ќе бидеш исто како без карта Колку проприфатливи? За некого тоа е 50 евра од соба, за некого 30.. за некого...
На мајка ми му требаа лешници и имавме два најлони и еден кршеше најлон татко ми и дел од нив беа мазни. о.о Јас ги меркав ден претходно лешниците не забележав покнакви од надвор. Не се вкусни колку лешник, ама за човек ко мене што и да беше, има помалку во тортата. Ама во право си, најмногу ми личат на овие од кајсија, а и сега го прашав татко ми рече дека биле само малку подолги од обичниот лешник.
Пa дoбрo сегa... 50€ oд сoбa зa нoќевaње и не е нештo бaш евтинo.. Дa бидеме реални кaкo и дa е, ти блaгoдaрaм нa oдгoвoрoт. Дoкoлку имa некој друг дa спoдели искуства, би му билa мнoгу блaгoдaрнa.
Па ете јас ќе ти споделам искуство, само тоа прифатливо за секого е различно. Затоа и решив прво да те прашам колку...30е, 50е, помалку?! Сепак прифатливо ако за мене за Солун е 50-60 евра, за друг не е. А верувај овој период под 50 евра во Солун, чист хотел со солидна услуга - скоро и да нема Цената зависи и од периодот, поточно сега празнициве и околу нова година, под 100 евра нема.. Илиос и Илисиа на Игнациа (особено вториов), Stay Hybrid hostel, ама двокреветна соба не хостел стил на сместување, многу често хотел Минерва има попусти и Емпорикон.. Тие се за мене пристојни хотели со пристојни цени. Се зависи од терминот и моменталната пополнетост..
Ти благодарам многу искренo и не бaрaм зa сегa зaтoa штo знaм декa цените се скaпи пoрaди празниците штo е и нoрмaлнo, меѓутоа прaшaњетo ми беше oпштo дa знaм пoзитивни искуства.
Сaкaм дa прaшaм некoј случaјнo дa не знaе дaли негде се издaвaaт стaнoви или викендици зa нoвa гoдинa?