Првата. Втората ептен непрактична ми изгледа, не знам зошто. Прво што ми паѓа на памет е прсти колку би се познавале на нејзе ...
@BarbaraMorii иако втората е поуникатна, првата сепак изгледа попрактично и подобро ќе се вклопи со останатиот мебел. А баш супер е и таа.
Ние имаме дома слична четвртаста и веројатно ќе ја менуваме за брзо. Огромна е и многу фаќа место. Секогаш ти треба помош кога чистиш за да ја тргнеш на страна. Не знам дали имаш или планираш деца, замисли кој хорор ќе ти биде, прстиња и флеки по сите страни, а и остри рабови+ стакло не е баш за со деца. Јас сум за првата
@BarbaraMorii мене првата ми е најубава. А и амбиентов уф. Сепак прашање на вкус е, втората дава скромен изглед, некако како колекција од старо време.
Провери во скопските книжарници Академска книга мислам се викаше, во Центар на ул. Даме Груев спроти катната гаража Т.Александров и Министерство за финансии (тука се и Деликатес Тинекс и плоштад Вмро) или во британската книжарница сместена многу блиску во градски ѕид до слаткарница Ескимо т.е. спроти ОУ „Гоце Делчев„. Исто провери во Просветно Дело кај гимназијата ЈБ-Тито (спроти слаткарница Крин). Веројатно ќе ти треба речникот на Duden - тој е еден од најпознатите и пообемните.
Што е подобро за посета во Турција аквариумот Туркуазу или највисоката зграда со 4д хеликоптерска симулација Сафир Сеир?
ај баш ќе ѕирнам. и од едно студио ми спомна колега па ќе видиме. знам некаде читав минатата година... фала ти срцка