Мислам дека мора да се вади само во Амсм. http://www.amdtetovo.com.mk/site/index. ... 02&lang=mk одиш ги даваш потребите документи, плаќаш и ти ја дават возачката
Само на граничен премин Богородица може да се извади (од граничните премини), на другите не. Инаку, се вади во сите станици за технички преглед на АМСМ (Скопје и Македонија генерално).
Точен одговор е под а) "Брзината на генерирање нa импулсите се нарекува фреквенција. Фреквенцијата се изразува во единицата херци" На пример, фреквенцијата на процесорот од 2 МHz претставува брзината на генерирање два милиони импулси во една секунда. Најчесто се користат поголемите единици од херц и тоа: - килохерц (1KHz=1.000 Hz) - мегахерц (1 MHz = 1.000.000 Hz) или - гигахерц (1 GHz=1.000.000.000 Hz) lunicka можеби ти апдејтувал компјутерот па сам се рестартира. Ако не е до тоа, чисти го со Malwarebytes` Anti - Malware i со spybot search@destroy или оди во control panel--internet option ---delete temporary files, history, cookies, saved passwords, and web form information (означи ги сите што ти се за штиклирање, ако немаш зачувано мејлови и пасворди за најавување на мејл, фб и сл.)
Дали некој знае некој добар програм за уредување видеа (по мо=ност бесплатен) ? Или пак некој знае конкретно со кој програм ги уредуваат видеава овие блогеркиве сите што ги пратиме ? Anyone?
Не знам дали имаш акаунт на Замунда ама таму имаш повеќе избор, и тоа бесплатен Спојлер Ако немаш пробај со овој да се логираш: User: cyberbug Password: cyberbug.mk
Еј срце си ! Фала ти се логирав успешно ќе го разгледам сајтов подоцна да завршам само со ручекот што си го правам Фала ти уште еднаш
Има ли некој на форумов што има близок што работи во Паркови и зеленило ама на Кале, ако може да ми пише, ми треба мала помош Од срце би ви била благодарна
Јас свиѓам 5 момчиња. Дали вие некогаш сте свиѓале тоолку или само 1? ?? ИИ дали е тоа нормално некој да ми кажее ?
Освен фотокопија од лична карта, уплатница на 100 ден. ,таксена марка од 50 ден. и пријава ,треба ли уште нешто за вадење извод?