Од сабајле некако се чувствувам претепано, грлото не ме боли али ме чешка како да кажам и поткашлувам и кивам.Дали Cafetin Cold ќе помогне бар малку до вечер да ме пушти ова?Бидејќи не можам да се поднесам ваква
Кафетин колд, фервекс што и да е, да те опушти. За грлото нешто за шмукање како септолете. Можеш и Риностоп. Пак на база на парацетамол.
Тајлотхот и стрепсилс само ти кажувам од искуство ,мислам дека бев пред самиот праг на смрта о дтолку што ми беше тешко тајлотхот земав мн ме опушти. И одвреме навреме зимај витамин ц И многуу течности
Како можам да ги искористам поените од Т-мобиле во Космо или Тинекс? На каса одам со последната фактура и ми минусираат, или...? Фала
Да питам уште нешто.Дали е вистина дека ако пијан човек се стави во вода (со цел да се отрезни) дека може да умре?Исто и како човек со висока температура.Нели алкохолот помага при циркулација на крвта со што се загрева телото. Ми има логика ама да си прашам, иде Нова Година па да не се случи беља да се направи.
Пијан човек се носи на токсикологија или вртиш 194 па они го земаат и го носат, зошто би пикале пијан човек во вода? Човек кој има температура се тушира со млака вода, ама не е тоа тема на дискусија.
Буквално кој и да завршил пијан кај некого дома завршил во када полна ладна вода со цел да го отрезнат од глупи причини:Пиел ќе го караат дома,нема 18
Ова гарант го виделе во некој USA филм кај што пијани тинејџери другарот го фрлаат во базен/океан. Муабетот "детски памет" е соодветен за ситуацијата. Јогурт е добар за трезнење, лимон помага, кафе, расолница... Ама ако некој не знае каде е од алкохол, тогаш инфузија му треба, не ладна вода.
@danichap Дани а и било кој друг што знае колку дена трае одморот сега за католичкиот Божик во странција? ( Германија, Австрија, Швајцарија)
Знае ли некој кај се вади нов извод на венчани и кои документи требаат?? Стариот е изгубен, а ми треба нов.
Дали во Џамбо можам да најдам поголем избор на освежувачи за во кола? Или подобро е да видам по бензинскиве? Сакам некои интересни така, по можност
Срам, не срам..ама ќе си прашам..Луџе, што значи меме..гледам некој ќе спомне мемиња а јас не разбирам!? Објаснување плизз!!!!
Здравственото осигурување колку време трае? Утре ако однесам потврда за редовен студент до кога ќе трае?
Нов извод на венчани се вади од Управата за водење на матични книги. Потребно е барање, лична карта и уплата.
Меме е слика со текст обично сатирични се.Ги има по Фб Инста најобични слики со текст на нив. еве едно меме *го имам во телефон бидејќи ме опишува а напната сум со мемиња