@realGirl Не сум баш од помош, ама неколку пати имам испитувано уринокултура во Авицена (кај ТЦЦ Гранд Плаза). Резултатите ги даваат околу 14-15h.
Потребна ми е книга по словенечки јазик, ја имало на филолошкиот оние што студираат македонски, но не познавам никој таков. Може да се најде од друго место?
Juice Bar, imaat vaflu so nutella u banana shlag 150den. Preubavi se i zasituvaat i premnogu se blagi; Palacinki vo Play ima 3 palacinki Americki 100ka se vo Piazza Liberta imaat preubavi Belgiski Vafli ne znam cena nakaj 100 do 150 e vo Telekom Trend vo Get vo Aerodrom i vo K.Voda
Дали некој знае Веро Џамбо во недела на 31ви и понеделник на 1ви дали ќе работи и од колку до колку часот?
Сестрa ми ме излaжa, дa ми ги стaвелa шaлoвите зa перење нa некoјa oпцијa зa вoлнa, демек ги oмекнувaле, иaкo нa етикетaтa пишувa сaмo рaчнo перење и еве сегa шaлoвите кo пaртaли ми се, нa шaл не личaт. Имa ли некoј нaчин дa си гo врaтaм стaриoт вoлумен?
На самиот телефон имаш такво поставко оди во Phone па Settings имаш секакви опции, а можеш и кај операторот да се јавиш мислам дека за забрана на повици.Не сум чула за пин некаков досега за вакво нешто. Во сите маркети, аптеки, Космо или ДМ.Има и во подобро снабдените маалски продавнички.
Ви благодарам на брзите одговори ... Јас сум од Охрид во поголемите маркети ја нема, си помислив дека се повлечени.