@marijaaxl Јас имам од кога знам за себе и нема никаква реакција. Ниту ме боли, ниту ме чеша. Но најдобро е ако не се повлечи да отидеш на лекар тој да види.
Не знам не ме боле освен коа го чепнам Исто така не ме чеша ама ме боли коа ке го чепнам грубо со прстот
Нема врска. Јас имам картичка врзана само со денарска сметка и немам никаков проблем со плаќање во странство и онлине нарачки. Само стопанска мислам имаше некоја измислица за плаќање онлине да имаш посебна картичка.
Во тој случај ќе мораш да научиш зошто служат антибиотиците, кога и како се користат, да не зафркнеш нешто со здравјето на децата, може тоа ризично да биде. И не само за антибиотици, туку добро е секоја мајка да знае основна семејна медицина, како да постапиш кога детето ќе има пролив, стомачен вирус, покачена температура, вирус, треска и сл. Но најдобро е да ги носиш на матичен лекар и да не експериментираш со бабини лекови. Или ако имате некој доктор или студнет по медицина во фамилија, па на него/неа да му се јавиш.
Пред неколку месеци е,можеби ќе ти биде од корист. https://www.pazar3.mk/Ad/For-sale/S...VO-NOVATA-ZGRADA-NA-ADORA--FLATIRON--/2762288
Фaлa ти! Не ми требaше ништo кoнкретнo, вaкa oтприликa дa знaм. Вaквo нештo кaј нaс дoсегa мислaм декa немaлo, пa чистo инфoрмaтивнo.
Како можам да го тргнам ова да не ми се гледа последна посета? Еве пр кај @Ketchup го нема кај мене го има.Изгасена е опцијата а пак покажува.