Дали дупката на средината е нормална? Имам таква и ме чуде и кога се вртам лево десно многу ми се изразени мускулите, дали е нормално?
Ako moze mala pomos kako da odredam koja nijansa mi treba da kupam bronzer i rumenilo i ako moze da mi preporacate?
@resenska Бронзерот секогаш треба да биде една, две нијанси потемен од бојата на твојата кожа, но не премногу. Зависно од подтонот на твојата кожа и твојот тен ќе ја одбереш вистинската нијанса, тука ќе мораш од тестер да си пробаш за да бидеш 100% сигурна. Во прилог ќе ти оставам линк каде што можеш повеќе да си прочиташ. https://momsmakeupstash.com/2014/09...ips-top-bronzer-finds-from-the-drugstore.html
Нормално е, тука е долниот припој на големиот вратен мускул - тој што се гледа кога ќе се свртиш. Едно време имаше во ГТЦ во тие големите Еко и Елит со тезги што се. Сега колку што знам едното од нив е затворено, а во другото повеќето тезги стојат празни. Да видиш дали има останато некоја тезга која продава, или евентуално да си однесеш негде да ти испечатат маица, на друго место не знам кај има, а и јас барам.
Нормално е, особено ако си слаба . Сега и со шминка ја истакнуваат клучната коска за повеќе да се гледа.
Да не знаете каде во Битола би можела да најдам некоја книга од Ден Браун?Ми треба итно за денес за подарок
Имаат онлајн страна за секоја земја посебно каде што имаат и дуќани. За таму си вршат достава. Кај нас не.
Дали знаете како се вика серијава Лажговци на Канал 5 на турски и дали некаде можам да ја гледам со српски превод?
Купи си црни маички во new yorker, ефтини се со одличен квалитет и однеси ги на принтање по твоја желба, јас така направив
Vo koja knizhara mozam da kupam zbirka poezija od Nikola Madzirov? Ne sum go sretnala do sega, pa da ne lutam.