Не е прашањево за тука, ама не знаев кај да прашам. Како да ја најдам новата турска серија што почна денес на канал 5 да ја гледам онлине? Незнам како е оригинал насловот, кај нас ја имаат преведено како лажговци? Хелп
Нова година и втора вечер ги поминав во штикли по 7 саата, и сабајлево кога станав левото стапало почна да ме затега одоздола.. дали е од штиклите? Кога ја виткам ногата ме затега. Бев излезена во патики и чизми не ме болеше, а така без ништо ме затега малку кога одам низ дома. Дали на неој му се има случено ова?
Истото го прашав пред неколку часа и никој не ми одговори. Ако ја најдеш пиши. @Justicija Убивство во Ориент Експрес
Дали цело време во секое спиесание Убавина и здравје има подарок ? и ако е така што подарок има овој месец?
Знае ли некоја за продавницата во Рамстор веднаш до Golden Rose што ја преместија во Буњаковец како се викаше? Продаваа производи за нега на телото на природна база.
@L.i.n.a.a @buba4e89 серијата се вика Iky yalanci, пребарајте за гледање онлајн, јас од мобилен сум и сите страни што ги отворив со вируси се. @Lana-95 нема секогаш подарок.
Мислам дека е оваа така? Ул. Даме Груев Бр. 28 (кај ТЦЦ Плаза) Работно време на експозитурата: 08:00h - 19:00h (понеделник-петок) 08:00h - 13:00h (сабота)
Студенти, дали имате проблеми околу обнова на јсп картичката за месецов? Во студентски прашања ми викаат немало сега д може да се обнови тек кога ќе се почнува втор семестар ама ни таа не знаеше точно, која им е логиката тогаш од февруари да ми даваат годишна, само за јануари да не важи картичката
Нема врска, можеш кога сакаш да обновиш, само да извадиш од факултетот потврда за редовен студент и со индекс да ја однесеш во јсп.
Да точно но на потврдата пишува семестар и околу тоа е целиот пробл Проблемот демек бил околу тоа дека јануари месец не е вклучен во семестар ама како и да е нема логика ако цело лето ти дава возења а за еден месец не. Ќе пробам да ја однесам у јсп потврдата. Фала ти
Јануарска испитна сесија ти се фаќа дека ти е вклучена во зимскиот семестар па од февруари фактички упишуваш нели летен семестар, инаку нема логика, како е можно да си ти онака редовен студент, и оп одеднаш во јануари не ли си студент? Тогаш јули кога нема ни испитна сесија што е? Туку секакви фаци има на студентски на сите факултети.