Каде се продаваат дресовите од македонската ракометна репрезентација и дали знаете колку чини еден дрес? А маичка, знаме и шал од МКД каде може да се купи освен во двете продавници во ГТЦ?
Има една група на фејсбук, „Дај, не фрлај!“ можеш да ги објавиш и да ги подариш на некој рандом човек А ако сакаш некаде можеби да пробаш во Домот за деца без родители?
Прашај во гратските библиотеки. Можеби почесто го обновуваат книжевниот фонд во споредба со училишните.
Дали знаете каде и како можам да направам или некој (агенција,портал, лице..) да ми ја направи таа анкета? Станува збор за пласирање на нов производ на пазарот,па потребни ми се информации дали би го сакале и дали имаат потреба од истиот. Секоја информација ќе ми биде од големо значење.
Каде можам да најдам пачатница што може да ми испечати апликации на мајци, ама со нивни мајци? Ми треба за девојачка вечер.
Дали некој/а од Вас има порачано моб. од вип пред нова година што беа попустите на одредени тел? Ви стигнаа ли ?
Каде поконкретно се наоѓа бутик Ивери во Скопје? Се сеќавам дека @Mishela имаше инфо за локацијата некаде низ темите.
Провери во The strongest. Мислам дека продавницата им е накај Кисела Вода, провери ги на интернет, сигурно ќе најдеш А за цена не би знаела да ти кажам.