За жал, не. Само знам каде се наоѓа. Доколку најдам број во теков на денов, ќе ти пишам во лп, но не ти ветувам.
Вчера си купив џемперче во Вајкики без да го пробам...мало ми е...знам дека може да го заменам, ама дали мора во истата продавница или може во било која Вајкики?
Во сите ваики иста гардерова продаваат така да не би требало да направат проблем, за секој случај не спомнувај само замени го
Не може во друга продавница. Треба да се сторнира сметка, а на сметката го пишува бројот на продавницата
Вака, си купив денес јакна од Бершка. И си одам дома и гледам пластиката што треба да ја одстранат на каса ја оставиле. Мора да се враќам да ја извадат лично таму?
Дечки, каде да најдам од оние подлоги за лап топ за во скут? Како перници што се за кај нозете и со тврдо одозгора за лап топот да стои? Нема во Џамбо. Бев.
Па како не ти свирело кога си излегла од продавницата? Не ја вади сама, има голема шанса да ја оштетиш
Nas ni donesoa kapce za rodenden na koe stoese toa a nemavme s-ka da ja vratume pa ja skrsuvme so cekan vnimavavme na kapsulite puknaa no ne se strasni.
Не ја чував сметката, дечко ми ја фрлил. Бев и не ми направија никаков проблем, ги видоа трансакциите од вчера и тие се чудеа како не засвирило на врата. Супер помина, беа многу фини и се извинија.
Девојки може да ми кажете дали ги има маскарите 2 за 210 што беа на залиха во Дм што се на акција во Капитол?