Aко си креативна можеш несто вакво да направиш http://www.facebook.com/?ref=tn_tnmn#!/ ... 128&type=3
Се извинувам ако не е за тука прашањево ама ств нзз кај би го поставила.. Какво маслиново масло најчесто купувате??
Чим е толку мало,можеш да му купиш од оние што се ставаат над креветче и свират( не знам како се викаат),а можеш и некое поголемо мече завиткано со убава машна
Девојки дали знаете каде има во Скопје продавница за електронски делови? Ми треба кабелче за лап топот.
Знае некој какви се цените во "Oh La La" ? Ако некој го знае менито на памет тоа би било супер, или само неколку цени
Draga Smiley najdobro namerno ti preporacuvam da odis vo Krs vo ramstor golema prodavnica za igracki i provereni so kavalitet ne se made in china,isto imase i vo podrumot koga izlagas kaj pargingor ama neznam dali uste postoi,i mozes vo Soravia vo Kanz ima golem izbor isto na provereni igracki so deklaracija sega mozda se malku poskapi ama barem nema da ti e sube da ne e toksicna. I nemam namera nikogo da navredam ama vo dzmbo se mi e nekako somnitelno za tolku mala cena i nemaat soodvetna deklaracija. Neznam kolku planiras pari da dades ama mozes da napravisk solidna kombinacija,od glodalki razni vrsti,tropalki isto vidi i vo zegin ima dosta dobri glodalki so pristupacna cena. Jas na mojata trtla i kupuvav od tamu. Pozdrav ubavo da si pomines kaj bebusot, i izvini na latinicata !
Во ГТЦ доле има продавници и на АMЦ компјутери и на Анхоч, можеш да прашаш и во Нептун (мислам дека се викаше продавницата на влезот во ГТЦ ама од кај Холидеј ин).
Вака сакам да земам лаптоп од Т хоум на 48 рати,но сега бидејки мајка ми и татко ми не е можно да дојдат со мене ,вујко ми е единствена опција но сепак сакам да биде на мојата телефонска линија ратитие да ги плаќам а не на вујко ми ,дали може он да дојде некако и што треба да донесам за да го земам ? фала.
Еден збор нема да ти помогне многу, ама e најдобар опис - ПРЕСКАПО! Мафините се по 90, Браунис исто 80-90 денари. Парче торта беше над 100ка.Американските палачински и вафлите беа исто над 100, 150 мислам. Не сум сигурна дали имаат нешто под 70-80 денари, кафето можеби. Али за вкус, прсти да излижеш. Woman in red Oh la la се наоѓа во редот на Чао, после италијаскиот ресторан, му доаѓа одма кариши манувачницата, по скалите горе, нема да го утнеш. Внатре е како во принцес хаус
Дали некој имал искуство со Trenkwalder, како тие работат, на кој принцип? Знам дека е поврзано со пазар на труд и помош за професионална ориентација, но на сајтот ми е некако нејасно објаснето, па затоа сакам да прашам дали веќе некој имал искуство со нив?