Не треба да одиш ти. Маж ти ќе однесе извод од венчаните во правна служба кај него и они ќе те пријават електронски дека носител на осигурањето е маж ти. И дај му книшка да ти ударт печат нивни од фирма.
Можно ли е интервјуто за работа да е во Скопје, а работното место во Гевгелија? За НЛБ Тутунска Банка.
Дали можам некаде да купам пура ама да не биде цела кутија, туку една ми треба? И Jameson виски во мали шишенца каде да најдам и која цена се одприлика? Ви Благодарааам!
Препорачајте каде во Скопје има квалитетно фотокопирање црно бело, во околина на црниче, доагам во Скопје понеделник....и колку кошта?
Дали некој/а има купено парфем од Bellina што се наоѓа во Сити Мол? Ако може да ми каже трајност и дали вредат оние 100мл за парите? И дали воопшто мирисаат на оригиналите? Фала
Здраво. Дома на тв има интернет . Од вчера не можам да пуштам ништо ни ју тјуб ни пак нешто друго. Пишува дека се апдејтувало нешо. Кај може да се обратам?
Aj nekoj pravnik neka mi odgovori: Koga ednostarno se raskinuva dogovorot i koga pismoto e prateno so povraten recipist sto sleduva ponatamu? Dali rabotodavacot treba da go potpise toj dogovor i taka potpisen da se praka tamu kade sto treba ili kako?
Не,тебе ќе ти стигне дека потпишал прием на пратка. Тоа е доказ дека го примил и ослободена си од секаква одговорност.
Некој да ми даде телефон за пријавување на кучиња скитници.Во близина на мојата куќа,има една напуштена куќа кај се собираат 20-сетина кучиња