Каде можам да купам пегла за коса (да не биде некоја шкљ марка) освен Нептун, Сетек, Амц и Техномаркет? Пс. Сакам да ја видам на лице место, не онлајн
Девојки,дали знаете каде во Скопје вршат откуп на фолии,оние од кутиите од цигари што се? Имало фирма во Скопје, едно кило ишло околу 400 евра.
Имам позитивно искуство од пегла за коса од брендот Braun.Ја користам неколку години и презадоволна сум.Пред извесно време видов во маркетот Веро спроти НБМ по намелени цени.Малку се поскапи, околу 4000-5000 ден.Но со намалувањето имаше и по 3.500-3.000 ден. Провери, можеби се уште ги има. Јас го имам овој модел Спојлер: пегла за коса http://setec.mk/image/cache/data/Product/65784-500x500.jpg
мене ми кажуваа дека е нелегално тоа да се препродава, за дрога криење било хаха, не ги регистрирале не скенерите нешто така имам слушнато мојот пријател собираше, 1000 фолии за 100 евра или така нешто
Исто предобро искуство имам со пеглава, ја имам 7-8 години и ептен густа коса имам, преубаво пегла и ти ја прави сјајна. Може е малце поскапа од некоја обична марка ко Северин, ама одлична инвестиција е, ништо и се нема случено сите овие години.
хаха првпат слушам за ова појма немам за што им се али даваат убави пари. Другаркава која собира може има накај 2 кг соберено,сите шестмина дома пушачи.Лом Имаше фирма што откупува тука во Куманово,ама се затвори,слушнав имало и Ск. Може да го прашаш другар ти кај ги има продадено ? Фала ти
Дали знаете на кој начин можам да пратам допис до некоја страна, медиум? Сакам да објавам јавно маил кој го испратив на мојата компанија кога напуштив, за неправдите кои ми беа нанесени и кои уште ми ги нанесуваат. Изреволтирана сум многу, а се работи за голема компанија која и тоа како ќе има штета од вакво нешто ако излезе во јавност. Конкретно ќе има негативен рејтинг секако не е нешто што може директно да наштети, свесна сум за такви последици како тужби од нивна страна и знам дека за ваков маил ќе немаат таков основ.
Еве ти пример контакти за Канал5, таму прво отворив. Спојлер: слика Ама на секоја веб страна треба да има вака поле за контакт, јави им се и ваљда ќе ти кажат дали би објавиле