Сега видов во другата тема Буба купила 220 денари Ја друго да прашам,средствата за мувла што се освен Саво сте пробале друго нешто?Видов во Рамстор имаат на Глос и Авакс.
Има ли некоја NLB клик профил ? Јас пробував да направам, нешто ми главеше и си викАм ај утре ќе одам до банкомат. Имав два пропуштдни повици од банката не бев во можност да кренам, а сега не ми креваат. Која е процедурата на тоа? Да не лапкаат некој денар и од тоа нлб кликот?
Бесплатно е . Мислам дека на договорот за трансакциската имаш некој код кој го бара при правење на профилот. Одамна го имам вака нешто ми е останато.
Услугата е бесплатна. Направи си профил според бараните податоци во полињата. Добиваш корисничко име, внесуваш лозинка и профилот е активен. Тоа беше постапката кога се регистрирав за е-bankarstvo.
Пиши на фб Graffiti Shop Hrom. Обичен спреј-фарба нема да ти заврши работа? Можеш да најдеш во сите продавници за бои и лакови.
Не знам во која тема да прашам. Каде можам да најдам убави креветчиња за кучиња, нешто налик ова: Сеедно дали готово или по нарачка. Мислам дека имам гледано некоја страна на фб за изработка на вакви легла, но не можам сега да ја најдам. Фала
Ima edna prodavnica za ukrasni kutii i slicno na Gologanov sproti karate akademijata na Nedev (kaj otvorenata katna vo Kapistec). Se naogja na kjosot od zgradata vednas na semaforite. Tuka ima dobri https://goo.gl/maps/DV1rDtoBdAF2
Имам примено неколку пати пари од странство на сметка во банка во текот на оваа година. Треба да поднесам даночна пријава? Изминатите години не сум поднесувала.
1.Пасошот и личната карта ми истекуваат оваа година во јуни. Кога треба да поднесам за нови ( или продолжување на стари, нз како се вика) ? Дали три месеци однапред или да помине јуни? 2.Се јавив на Топшоп да прашам за дамкава на Доремо душекот што ја имам со што да ја исчистам. Девојчето ми рече да барам во големите маркети средство за чистење на база на пена, значи без вода и после со фен да сушам. Дали некој знае како изгледа тоа средство или име? 3.Ова со пријавување на данокот, нели беше дека ако имаш приход само од плата не треба да се пријави? Фала
Не мора да е три месеци пред истек. Можеш и кога ќе истече да извадиш нови. @marama мислам дека би можела да помогне за второто