@ceca-1 најубаво ако се вади навлаката на душекот да го однесеш на хемиско да го средат тие. Средство не знам да ти препорачам ама можам утре да се распрашам па да те упатам. Ти препорачувам да си земеш Фреш протектор за да избегнеш во иднина директни дамки на душекот.
@Antolinaa А ако во меѓувреме сакам да патувам негде, до кога максимум можам со стариот пасош? @marama Не се вади навлаката, душекот е од 2008 Дормео Мемори 190х90. Ај ако можеш распрашај се за средство дека во маркетот јас кај што барав не видов. Што е Фреш протектор?
Ми треба проверен (без вируси), бесплатен програм, т.е. програм кој функционира, со кој можам да го префрлам текстот од документи кои се во PDF во WORD. Фала однапред!
Во декември месец земав книга на пет рати од младинска книга и со книгата не стигна никаква уплатница и број на сметка за да ги уплаќам останатите рати,доколку некој знае како оди плајќањето нека пише.
Јас онлајн конвртирам, прогуглај pdf converter. Последно ова го користев www.freepdfconvert.com. Колку се без вируси не знам. Или adobe мислам има конвертер, треба да се регистрираш само. Не сум го користела и не знам како функционира.
Да,во Џамбо има. Како втората има идентична, околу 400 денари беше. Има и вертикални по две рамки во хоризонтала надолу по 6. На горниот кат во Џамбо од десната страна на крај се наоѓаат
А преведувачите џабе фрлале пари по факултети за некој да ја преполовува цената на страна за превод само затоа што знае англиски јазик?
Сакам да прашам: Како оди процедурата за презапишување предмет? Дали морам да ја следам наставата ако веќе сум го слушала?