Јас колку што сум информирана тие се агенција која посредува за работа во странство. Седиштето им е во Скопје (не знам дали се распространети и во други држави). Огласите што ги објавуваат се исклучиво за во странство. Поздрав
Има луѓе кои неможат да заспијат имаат несоницa. На мајка ми и помага, за 20 минути се комира со маскава, инаку може 2 саати да се мачи. Корисна е ако спиеш преку ден да заспиеш побрзо, да не ти влегува светлина во очи.
Мобилниве телефони што функционираат само со т-мобиле СИМ картичка, дали може да се направат некако да може да се користат и со картички од другите оператори?
не ти треба кабелче, има блутут адаптери како усб стикче се, си купуваш едно такво и со сите телеефони можеш да си го користиш (освен ајфон, што телефон ќе беше тоа без блутут ) А јас да прашам ова смајли го покажува показалецот или средниот прст? да не го употребам некаде погрешно...
показалецот. Making a point се прави со показалец, со средниот нешто друго Не е фемина толку безоразна па и ти
Секој ден до 7 саат. 50 денари е влез, има сега едно грепки зоо исто се 50 гребеш и ако ти е недобитна ја коритиш наместо карта.
не сум го изрегистрирала дека се вика Making a point... го искористив во еден така демек лут пост и некако махинално ми дојде дека е безобразно во афектна состојба така ми се виде... Како и да е, благодарам на одговорот
да мене ,ми го направија за 400 јас мојот го однесов во никофон во бисер и од таму го носат на сервис и ти го прават!