Вакви слични алуминиумски калапи за мафини за една употреба видов вчера во Стокомак. Беа околу 45-6 денари неколку во едно пакување.
А да овие да.Јас баш не разбрам мислев метални си видела затоа се зачудив Ама ми требаат метални малечки
Не знам за такви. Ама многу веројатно да има во продавници со се' и сешто. Јас имам една таква во комшии ако сакаш можам да прашам.
Вакви за на ѕид каде можам да најдам ако може и онлајн да се порачат бидејки не сум од Скопје..Од али не ми се чека толку многу
ОСТАПКА ЗА ОСТВАРУВАЊЕ НА ПРАВО НА ОРТОПЕДСКИ И ДРУГИ ПОМАГАЛА Осигуреното лице може да оствари право на ортопедско и друго помагало на товар на средствата на Фондот за здравствено осигурување со доставување на следните докази: - Потврда за потреба на ортопедско помагало издадена од лекар специјалист од соодветна специјалност, се заверува во Подрачната служба на Фондот, - Здравствена легитимација на увид - Потврда за платен придонес за здравствено осигурување. Ортопедските и други помагала може да се набават од организации со кои Фондот имаат склучено договор. За набавка на ортопедските и другите помагала изработени од стандарден материјал осигурените лица плаќаат само утврдена партиципација.
Јас ова го знам, мене ова ми е 3 пат по ред, меѓутоа поднесувавме и молба. Ама не ми текнува што требаше да пишува. Фала за трудот, ќе прашам во фондот во Понеделник.
На Алиекпрес под кој поим да ги најдам оние „прекривки“ за во дневна на гарнитура ко чергичиња што се?