На претплата сум на Вип.Договорот ми трае до Август.Ама сакам да го раскинам сега и да се префрлам на друг оператор.Се плаќало пенали знаете ли колку што??
Работат од 3 попладне мислам, зависи од колку им е првата проекција, инаку да можеш да си купиш карта, јас имам купувано така унапред.
Пријавете во полиција.Преку ГПСот на телефонот можда можат да го најдат.И блокирајте ја СИМ картичката да не добиете милионска сметка.
Луѓе каде можам да купам рубикова коцка? Барав во Џамбо и во една продавница за играчки во ГТЦ но нема.
Јас купив една за 30 денари од локална продавница за играчки. Само ми стои нијанса помала и покрута од стандардните.
Незнам колку ќе ти се исплати да го прекинеш сега. Ако го раскинеш сега ќе треба да ги платиш сите претплати до август и плус пенали 1500-2000 денари.
@koritsaki @kallias вас да ве прашам како упатени... кога се слави годинава Велигден во Грција, на 01.04 или на 14.04?
Православниот е на 8 Април, а во Грција веројатно го слават по Грегоријанскиот календар т.е на датумот кога е Католичкиот.
Сум измешала јас нешто, не знам од каде ми дошло дека на 14.04 е православен Велигден збунка Значи не сум била грешка дека Грците слават Велигден по православен календар. А за работни денови да не знаете, петок, понеделник ќе се работи?