Да не знае некој како да исклучам нет на телефон на вип сум ? не ни го користам а ме дрпаат до немај каде
Имам mp4, но неможам да ги дослушам песните, само почетокот неколку секунди и веднаш се менува ... знае ли некој како да направам да помине цела песна, а потоа да се смени?
Женски, бидејќи тема за СУГС Арсени Јовков неможев да најдам, мислам дека тука ќе биде најпогодно да ве прашам. Ај ако знае некоја феминка нека ми каже кои се лектирите за прва година во Арсени Јовков економски смер
Чоколатце а да бидеш помалку креативна и да си го употребиш името и презимето? Јас така имав најлуди мајлови, ама малку коа пораснав не да ми беше срам да го кажам на други, па морав нов да праам Посебно за на факултет не да не ми личеа моите луди мејлови Но ако ептен сакаш нешто понеформално, не ти е лошо имево, нешто со Чоколатце
Имам такви многу. Размислував за се, знам ќе ми требаат. Но сакам еден интересен, но немам инспирација ..
Луѓенца да ве прашам нешто...Дали може да се помине границата на Црна гора преку Албанија со лична карта?
Што значи ако некое машко на фејсбук на ѕид ви ја објави песната од Рајана-Онли грл ин д ворлд?Стварно се чудам..
Сакам да прашам ...освен зазабава,кадевечер,урбантајм има ли уште некој таков портал за слики,некој на буквата ,,м,,..ако знае некој да ми каже ?
Колку отприлика чини поправка на рачен часовник? Имам 4-5 што не работат,веројатно треба да им се смени батерија.