здраво сакам да прашам дали кога се прави картичка во банка се плаќа за картичката и дали мора да се носи во ујп од каде се парите?
Не се плаќа за банкоматска картичка. Ако на неа имаш пари заработени од интернет, треба да пријавиш данок.
како најпосетена тема, но со оглед дека ми треба инта информацција, ве молам ако некој знае каде се испитува ЕРЦП, приватно, освен во Систина и цена ако знаете (Гастроентерохепатологија)
Горица Трејд се наоѓа на први кат, ако долниот е приземје. Лево од вториот ескалтор од правец на плоштадот. Тоа е масло и е во течна состојба.Не знам дали е наменето за внатрешна употреба.
е убаво. Уште да си ставиш од тоа во пиење и си свршила работа. Ќе преспиеш 2 дена во WC и ќе си ги упропастиш цревата
Кај државна болница во која зграда поточно се наоѓа Клиничка биохемија? Со пациенти од колку часот почнуваат да работат?
Ми треба бројче од Даниел Николовски. Исто во лп ако има некоја феминка да ми препорача некој кој добро шминка и прави фризура да ми прати линк или број Фала ви