Во Стружанка има солидни цени и квалитет Турска,имаат каталог како Авон,само што освен козметика има и средства за чистењеако се сеќавам убаво од последниот каталог што гледав
Здраво.Имам едно прашање.Средина на јуни треба да одам во Германија да работам( како студент).И да речеме да останам таму 85 дена.Сакам кога ќе се вратам да идам на одмор надвор од Македонија 7 дена.Прашањето ми е дали кога ќе се враќам од одмор на аеродромот на пасошка контрола ќе им покаже да речеме дека имам преседено 2-3 дена повеќе.И колку се плаќа за преседени денови.Се надевам бев јасна.
Пробувам електронски на Ујп да се најавм да средам нешто не сака да ме најави,вика невалидни податоци а се си е точно. Некој да не имал сличен проблем?
Зависи во кој правец одиш Ако си за накај Ѓорче, одма спроти Реплек, имаш и означено. А ако си за накај Центар, на 50м после Реплек (во правец према Центар)
Може да ми пратиш скрин од Ѓорче према Центар?Не можам да најдам обично се снаоѓам не знам што ми стана.
Ау не знам дали има. Не можам да најдам такво нешто. Ај пробај инсталирај ја апликацијата на јсп, би требало таму по станици да ги дава сите линии.
Женски,сега проверив на здравствената картичка и поминал рокот пред неколку денови...и сега што да правам? Да одам во фондот по сини картони? Читав на нет дека нема да има продолжување на картичките,а за рокот случајно проверив електронски,нели на нив не пишува ништо А баш утре сум на гинеколог и имам испитувања во лабараторија...
Некаде читав дека ќе давале сини картони,затоа не бев сигурна,реков да не одам да се брукам во фондот,прашав прво овде... @Dust Знам....ама ме бунеше тоа што картичкава ми изминала,нели само за 5 години беа со важност,а нив ги земаат и по болници и по аптеки,затоа реков да си прашам тука,оти утре ми е резервиран ден за по доктори
Мене во Бт ми бараа во болница и во аптеки...затоа напнав тука да дознаам што по истекот на картицата
Зарем електронските здравствени картички имаат рок? На мојата пишува кога е издадена никаде немам прочитано информација до кога траат