Neznam ni dali e temava za ova prasajne ama mi treba pomos. Slikav edna kola vo dvizejne ama ne se gledat tablicite,mi treba nekoja programa kade sto ke mozam da ja napravam cista slikatacovekov ne sledi sekoj Pat so kolava i ne preplasuva
Со безбоен спреј наменет за заштита на велур, антилоп. Имаш таков во Кам, кремасто шишенце во спреј, со четкички на капачето. Околу 100 денари е.
Дајте ми некои предлози за вечер за некоја добра журка под маски...Лани беше многу интересно во Паблик рум но сакаме на друго место оваа година. Добредојдени се секакви предлози. Битно да има добра музика и луѓето да се маскирани.
Нареден пат поубаво сликај или носи со една бекатонка со себе и искрши му ја шофершајбната на копукот после оди во полиција со сликата.Болна работа чоече.Можеш и на телефон да ја одматиш со ефектите.Јас на мојот имам Fish eye ефект така цел тест си декодорав
Каде во Скопје се најевтини тортите со фондан? Ми треба за зафрканција, декорацијата не е ништо сложено, па не ми се дава многу пари. И каде можам да испечатам маици, ама да им пишам на фб и да одам само да си ги земам? Како се вика она во Џамбо за печатење? Фала
Девојки, ми кажаа дека сините картончиња ги вратиле во употреба, јас немам извадено а морам на гинеколог да одам денес. Дали би ми направила проблем? Матична ми е.
Бараат, бидејќи ел. картички веќе не се во употреба, т.е. онние на кои им е изминат рокот. Како инаку ќе знаат дека си платил придонес за Здравствено осигурување И на работа, на тие на кои им е истечена ел. картичка од Фондот за ЗО ни праќаат плави картони. Не ми се случило да ги употребам, значи сигурно неможам да кажам дали ги бара некој, ама штом ги делат...
Мене кога ме однесоа со брза помош на ургентен, само матичен број ми побараа.. Одма видоа дали сум осигуреник или не.. Во фондов во берово никој не спомна вадење на плави картони.. Кажаа дека е моја фирмата и ни во завод ни сметководителката не спомна за плави картони дека треба да си бркам работа..сите ми рекоа по матичен бр.