Ако некако можам да ти помогнам иако одамна имам одено. Крај на 2015 година, кога имав пријателка од надвор, плативме 130 евра за два дена со спиење, вклучен доручек и спа центарот. Тогаш се беше на врвно ниво и навистина убаво средено по западни принципи . Какви се цените и услугата денес незнам, но мислам дека и нема голема разлика од тој период. Пред 2.5 години и немаше некој избор во Скопје. Денес ако би требало да одберам при исти цени веројатно тоа би бил хотел Мериот, бидејќи слушам доста пофални зборови за него,
Може ли некој друг ( родител на пример ) наместо мене да ми извади извод од матична книга на родени? Не живеам во Мк и не можам да одам моментално.
Пред 5 гонини,мажот ми е можеше да извди извод за брат му.Мораше он лично да дојде од странство. Сега не знам како е!
Ги постам последниве три дена неможам никако да видам на кесичката за кафе дали може да се пие 3 во 1 стронг што е зеленото?
Каде е префрлен бутик Пренди? Имаа продавница во ГТЦ ама бев и пишуваше дека просторот се изнајмува. Има негде на друго место во Скопје?
Не. Ефектите на инстаграм се наменети за таа апликација, единствено можеш да ја споделиш на фб. дополнително. Можеш пред да ја објавиш сликата, кога ги менуваш ефектите да направиш скриншат ама така ќе ти се намали квалитет, нема да биде баш добра. Имаш милион апликации за едитирање со многу поголем избор на ефекти, симни си некоја.
Баш сеа барав дали се пере денес али пишува дека не се пере и дека не се вршат други работни оврски А јас баш планирав да перам
Тие што се 2 во 1 мислам дека се без млеко во прав. Сепак може зависи кој вид. Прочитај ја декларацијата.
Денеска се пере и во сабота.Само петок ништо не се прави,ни јајца не се фарбаат. Јас така знам,и се придржувам кон тој адет.
Нека ми прости господ али денес морам да исперам неколку алиишта. И јас мислам дека се може ама не сум сигурна Фала ти многу за информацијава