Си работи... П.С. Заборавив да споменам, некоја минута пред скроз да се укочи се`, буквите и сликите на мониторот некако се замаглуваат, значи не се гледа толку јасно како кога си работи нормално. После ова се случува чудниот мирис, па колапс
Тогаш провери ја температурата на процесорот - можеш преку BIOS, а имаш и бесплатни програмчиња за таа намена. У принцип, не би требало да е поише од 60 степени.
Дали некој знае како оди плакањето кога пракаш нешто преку карго..И дали ако утре пратам во сабота ке стигне до Скопје..И одкако ке се подигне порачката од каргото ли ке ми се јават за парите..?
Некоја што почесто оди ме интересира дали истата облека ја има во Ваикики во Сити Мол и Рамстор? Некако не ми се оди до Сити Мол.
Истите работи се, но во Сити Мол повеќе се трошат така да може и да не најдеш број. Во секој случај продавачките можат да ти проверат во која продавница има број и да те упатат таму.
Ако го пратиш утре не знам дали ке стигне истиот ден до Скопје,тешко. А инаку за плакање можеш ако сакаш ти да го подмириш трошокот кога ке го испратиш по карго или ако не тој што го прима да си го плати кога ке стигне таму. А ако пакетот е со откуп ке си го плати тој што го подигнува инаку нема да го добие и би требало да те известат и да ти ги пратат парите.
Дали можам преку страната на ПИОМ да видам податоци за мојот стаж? Ве молам за помош доколку некоја знае или е вработена таму
Малку чудно прашање. Во ЗОО Скопје знам дека може да донираш животно, но знае ли некој дали може да посвоиш оттаму?
Барав теми ама затворени беа Во врска со фејсбук. Како можам да направам моето име и презиме да се Пр. Сани Г. Г. Сани ??
Со 5ка. Ќе застанеш на станицата одма до Католичка. Новата локација на студио Дадар е првата зграда до Католичка одма на приземје има голем знак.