Тоа е разликата Бубаче, што ја не глеам во ќош... затоа некои работи ми се појасни. @Dust ретко се објаснувам по форумов, ама ме фати инат Чистачката на факултет има поише од 200 евра плата, ама на кој да кажеш... Башка во најтесна фамилија имам професори...
Кај сакаш гледај,јас не дадов проценка за тебе. Тоа е разликата меѓу мене и тебе и секогаш ќе биде. Ова е веќе оф-топик и се претерува со проценки.
Другата недела одам на пат сакав да закажам во полиција за ќерка ми (2годишна)за сликање за пасош ама ќе бидам замината веќе кога ќе одредат теемин. Сакав да прашам дали може некако јас да порпишам согласност па после мм само да ја однесе на сликање или не постои такво нешто
Итно ми е потребен телефонски контакт со Слаѓана Велков. Се работи за болно лице на кое му треба помош од неа. Ве молам доколку некоја од вас има контактирано со нејзе да ми го испрати контактот во инбокс. Благодарам однапред
Како што сум ги читала по женските групи на фб изгледа може со еден родител и венчаница не постара од месеци.
Некој има искуства со Момент мал, училиште за странски јазици? На групер имаат добра понуда, па би сакала да чујам искуства.
Каде низ Скопјево по можност низ Центар да најдам бела маичка и други еднобојни памучни маички по кратки, така уз тело да бидат од оние по струкираните до кај 250 ден? Како за чудо, на сто места барав и не најдов. Ваква иста би била идеална.
Девизи можеш да смениш само во банката каде што си нивен коминтент..инаку ист е курсот со менувачницата, среден курс на НБРМ