https://kupinapopust.mk/deal/index/-woolmark-silver-safe-volnen-poјas-so-magnet-13119 Nekoj da ne go ima?
Ke ja najdam i so slast ke ja izedam. Dali ke me strvi, ke vidime, no koga veke sekoja "Milka" e vkusena, mora i ovaa, osven ako ja nema poveke. Merci beaucoup
Дечки може ли некој да ми даде информации како до работа во продавници како Зара или Бершка во сити мол? И ме интересира како е работното време? Ако има некој што може да ми помогне околу ова, нека ми пише ЛП.
Не најдов ваква тема. Сакав да прашам, што ставате во плакар за облеката да мириса убаво? Јас имав купено едни како кесички од Џамбо ама не мирисаа јако.
На фб имаше неколку групи за поддршка и совети за рак, хемотерапија, лекувања, масло од канабис... Не ми текнува како се викаше, а итно ми е потребна. Доколку знаете пишете ми.
@lilo koga imaat popust se poeftini od Lidl za nekoi artikli. Razlicna roba drzat,Masutis kaj kaj e poraznolik i za nijansa pokvaliteten izborot na roba.
Од моево досегашно искуство со одење во Гр и седење со месеци кај моите таму, никогаш не сум зачекала попусти за да паднам на гз од ефтинарија На страна тоа што го пишав и јас погоре, дека асортиманот е различен.. И двата држат пример нутела, Лакта, фереро, Филаделфија, пијалоци одредени.. Поевтин е од Галаксиас(и др) на пример, ама не многу.. Кога ли ги фаќате тие попусти
Mislam na onie redovni popusti ko kaj nas sto gi imaat na nedelno nivo i Vero i Ramstor i Tinex. Na raznolikost zastapena vo pogolemite Masutis isto mislev na artikli koi gi nema redovno vo Lidl,na pr.obuvki,obleka,kupaci,oprema za domakinstvo,bela tehnika itn. Vo kakvi li gratcinja vo Grcija so Masutis pazarite sto ne primetuvate vakvi popusti za ''gz paganje od eftinarija''
Ја би рекла на првата, кај МаxiD маркетот, само право треба да одиш. После рампата веднаш се симнуваш, фактички после Билна аптека следната станица.
Не знам јас сум на реон Воден, Солун и Атина и искрено облека не пазарам баш од Лидл освен ако не е нешто од Есмара.. Обувки не ми ни текнало да купувам од Лидл, преферирам поквалитетни затоа што паѓам како крушка и онака по улица (се докажа периодов) Во секој случај, се разбравме веројатно што сакам да кажам
Само Esmara by Heidi Klum обавезно,ти иста јас Се разбравме се Мене ми е жал што те исцитирав па отиде муабетот во сосем нова димензија ама тоВа е. Сепак ефтино-скапо е релативен поим и јас стојам зад тоа дека Масутис мене лично ми е од поефтините маркети во Грција но ниво над Лидл,зошто горе долу истите артикли и кај нас што се продаваат а ги нема во Лидл а ги има Масутис иако ми се поскапи од кај нас неспоредливо се поквалитетни и со многу подобар вкус од кај нас. Така да не жалам пари ни на храна ни на облека ни на обувка ако ми одговара па и поскапо па и поефтино ме чинело. Не штедам за личен кеиф.Сепак кога сум поминала граница предвиден трошок ми е шопингот покрај шетањето.
@mamaJana Закаснав малку со одговоров, ама ќе знаете за нареден пат LC Waikiki во Охрид работи секој ден без исклучок - и во недели и на празници.