Ај вака едно прашање, дали ако имаш вибер на компјутерот и не го отвораш виберот ќе ти се покажува дека си бил уклучен или исто кога имаш вибер на телефонот дали ако не ја отвориш апликацијата, а си уклучен на интернет ќе те покажува како активен??
Ќе покажува ако ти е нонстоп уклучен интернетот.Кај мене покажува дека е онлајн некој или јас само кога се чата/м.
И јас тоа не го разбирам баш. Некогаш кога ќе пишам на некого го дава како уклучен, а всушност не го ни гледа телефонот, а не па да отвори. Некогаш па не се случува, којзнае
Не знам што да кажам многу ми е некако чуден виберот, не знам дали проблемот е до виберот или до тој на кого му пишуваме.
Си го заборавив патернот на телефонот... вчера онака го ставив и сум заборавила да го тргнам и сега појма немам што сум ставила. Имам Tesla 6.2 Lite, пробав Hard Reset да направам кинески букви ми се појавуваат и ми пишти телефонов..што да правам?
Imam edno prasanje moze ne e za ovdee ali moram.. Imam bratucetka koja ima seker i dojde kaj mene na gosti ja prasav sto saka da pie i ona rece koka kola i ja posluziv so koka kola bez seker dali ce se custvua navredeno ??
Никој не може да ти каже како се чувствува некој друг. Не би требало да се чувствува навредено, НО ние чувства и емоции на форумов не читаме.. а уште помалку на трети лица.
Па различно секој ден. Вторник е најевтино. Ама провери на страната коа ќе стиснеш резервирај карти и избереш седишта, доле ти пишува цени.