Ќе ги видиш кулите од лево, на раскрсницата се, кога ќе ја помине автобусот раскрсницата треба да се симнеш.
Еве ти и на мапа.. зависи до кој дел на таа улица треба да одиш.. Ќе се симнеш кај црвеното и малку нанзад... па бирај која страна од булеварот ти треба
Дали знае некој зошто пример на Спорт клуб 1 веб страната гледам програмата како им е, и пишуваше денес во 14:10 дека ќе има Формула 1, а на ТВ нема(ше) во тоа време? Уствари се уште не ни има. На Телекабел сум, ако има тоа некаква врска. @Val-Dim Мислам дека тебе те читав дека гледаш
Не им е синхронизирано има некоја грешка на веб страната во поглед на програмата. Инаку на ТВ 24 имаш пренос од Формула 1.
Јас не сум „редовна“ на Фемина, дури сега видов дека сум означена... Веќе има одговор, во МК преносите се на ТВ 24. Малку е чудно, но трката навистина започна во 14:10
А ти врзи ја главата. Нема потреба да ти се лути. Тоа е реалноста. Ти со добри и искрени намери така си постапила. Мислам нема. Само од оние помалите ранчиња што се околу 400 денари во иста боја. А ги има сите бои. Јас такви купував Иста незнам. А самолепливи има во веро јумбо