Јас имам од џамбо ама не е баш фенси со 4тркалца. Не летам често па не ми пречи и ваков. Сега за сега се покажа супер.
Не знам дали е за оваа тема прашањево, но ме буни нешто, од утре треба да пријавам испити кои ќе ги полагам во јунска испитна сесија, е сега два ќе полагам , само тие два да ги пријавам во електронското така? А во август други три што ќе ги полагам, тогаш да ги пријавам во август, така треба или мора сите? Бидејќи ми нема логика се да пријавувам и да плаќам админ такси а нема да ги полагам, знае некој?
Имаш во рамстор маркетот куфери на попуст сега, 1299 денари се најмалечките што мислам дека се со соодветна големина за кабински куфер.
Oд работа те праќаат? Тие треба да ти закажат термин, одиш таму, се јавуваш на шалтер, ти даваат лист и те упатуваат кај некој доктор, потоа ти земаат брис од нос и грло и толку. Резултатите ги испраќаат по службен пат на работа. @Luciferovog zlo♧ , за каква изјава станува збор, за каде?
Јас сум професор, нас не ни проверуваат, можно е да проверуваат ако работиш со храна ама во тој случај не знам која е постапката.
Со деца работиме, да не ги заразиме нешто Знам дека некои колеги кај кои најдоа бактерии требаше да отворат боловање и пијат антибиотици па повторно да им земат брис пред да се вратат на работа.