Е фала многу за одговоров срцево на место ми дојде. Звук имав одличен и си велам нема шанси сам да откаже. Значи по грешка чепнал,ок ќе рекламирам.
Најдобра туристичка агенција со понуди и се според вас? И најдобро место за летување со друштво во Грција од првиот крак?
Дали може да се стесне сако на шнајдер? Го порачав од интернет ама ми е големо, а не можело да го заменам за помал број..
Molam za sovet Sakam da kupam converse startka,pa dali da kupam od prodavnica shto se prodava samo converse oprema ili da kupam od drugo mesto ?? Zashto baram sovet ? Pred nekoj mesec kupiv nike patiki,bea 3890 den vo edna prodavnica, A na net od D sportska oprema gi poracav i bash skros istite gi kupiv na popust za 2150 den. Se mislam isto i za conversot dali taka da napravam,mislam deka vo prodavnica za convers se 3300 den,a gledam na D sportaka oprema se na popust za 2700 den. Ushte ednash,sovet ?
Филипче кога веќе даваш толку пари подобро купи си во Спортска продавница на лице место, барем да не ти биде жал за парите после.
Искрено, има толку продавници на нет со фејк опрема што кога би купувала марка би ја купила од класичка продавница за спортска опрема, како Arthurs, Sport M, Sport Vision... Можеш да ги начекаш и на онлајн попуст. Едноставно не вреди ризикот.
Abee dobro,sepak kako shto znam i ako ne se lazham D sportska oprema ima prodavnici niz skopje. Sepak ne se onie prodavachi po net shto gi znaeme na sportska oprema isto kako od shutka kupena
Не се старТки, туку converse all star. Во Сити мол во Arthurs (продавницата на converse) добиваш ваучер од 300 денари кои можеш да ги искористиш за купување на нешто од нивните продавници до крај на мај. За 10 евра не би ризикувала да порачам од интернет.
Здраво, ќе може ли некој поинформиран да ме упати? Ме интересира за субвенциите од град Скопје за велосипеди што ги даваат, дали има определено минимална сума за велосипедот? На пр дали кога би купила од 5800ден, би исполнила услов за субвенција? Ви благодарам
предвиден е само максималниот износ на субвенцијата (по лице), ама да не надмиснува 3000 денари, а да е 50% од вредоста на велосипедот. Значи цената ти е таман