Чувам мало маче, влегува и дома и надвор .... На лицето ми се појавија акни и црвени точки, прв пат после многу време ( имав чисто лице ) Што да ставам на лицето, некоја кремаа Незнам прв пат чувам маче дома, цело време мијам раце не ми е јасно
Алергична си на мачки можеби. Истото ми се случува и мене. Измијго лицето со чај од камилица. Мене ми помага.
@crazylady јас го имам, ама многу ретко го користам затоа што ми прави неред во туш-кабината. Пилинг ко пилинг, можеби со долготрајна употреба кожата би изгледала понежна и хидрирана, а со тоа и стриите помалку видливи, но не верувам дека има состојки кои директно влијаат на намалување на стриите.
Здраво, да прашам дали на некој му се има десено вакво нешто бев вво Стипандка банка да уплатам пари но колешката грешка ми кажала на местото "Назив на примач" требало тутнска банка а јас си напишав стопанска. Дали има можност да ми ја поправат грешката?
Па би требало системот сам да си ја исправи грешката кога го внеле бројот од сметка.. Сите банки имаат сметки со различни почетни броеви и во принцип се знае која сметка на кого припаѓа
За да не те мачи мисла, јави се и прашај, контакт центарот им работи 24/7. Контакт центар на Стопанска банка АД Скопје Тел. +389 (0)2 3100109
Вака сега имам едно прашање. Ќе се обидам да објаснам на кратко. Порано имав дебитна картичка на Стопанска банка и кога истече рокот не поднесов барање за нова. Од тогаш поминаа години можеби 10 години и пред некој ден ми стигна писмо дека новата картичка ми е изработена и дека имам нов код. По кој основ ми ја изработуваат новата ако за истата немам поднесено барање?
@Dadusicka , адвокатите обично имаат свои специјалности, некој се бави со имотно-правни спорови, некој е специјалист за семејно право, трет за крвни деликти итн. Мислам дека по тој основ треба да бараш препораки за адвокат.