Можи обични очила за сонце да ги однесам во оптика и да им стават и диоптер плус,па да ги носам ем за гледање ем и за сонце? Скапо е?
Дали знае некој како да ги продолжам на првата страница да ми иде набројувањето одма до другите? Да не почнувА нова страница надоле со броење?
И мене ова ме интересира. Имам носено очила со фотогреј стакла ама не ми се свиѓаат како изгледаат стаклата кога ке се затемнат. Сакам класични очила за сонце но со диоптар.
Ако мислиш на обични очила од 5-10 евра, тогаш не може. Инаку да, прилично е скапо, над 200-300 евра е изработка на такви очила.
Во секој поголем маркет можи да најдиш. Јас лани купив за роденден една бројка,во цвеќара ми побараа 600 ден за да ја надујаат,не ми се даваа пари и јас ја надув со сламка за сок. Месец и пол после роденденот стоеше уште во истата состојба. Сега не знам,Оти не сум дома неколку месеци. Едит: 100 ден беше една бројка
Пак јас - како да продолжам да пишувам по ред нормално, не сака, се надоле оди кога ке стиснам space.
Луѓе помош! Вака, сакам да отворам студио за депилација. Ги контактирав Центар за обуки Ева. Дали некој има искуство со нив? И второ, дали некој е запознаен со процедури и трошоци (во врска со фирмата само не со материјали за работа и инвентар) за отворање на мало студио? Фала