Може некој линк за симнување на програма за снимање на ЦД, јас пробав симнав една ама не можам не ја отвара. Порано имав Nero Burning, но откако го форматирав ком. избришана е и сега не можев некако да се снајдам да ја симнам.. па доколку некој знае би му била благодарна да ми прате линк.
Sto znaci znakcevo ??? Ne messengerot, ova prvoto so strelkite Apdejtuvav nesto na telefonot i se mi se zaeba
Има врска личната карта, без неа не би можело да смее да влезе во дискотека или на било кое место каде не е дозволено да престојуваат лица под 18 год. Како некој ќе утврди дали таа има 18 год на жими мајка?
Пасош Скоро сите го имаме и е документ за идентификација ако е толку зорт.. Остај тоа па, веќе ни документ не бараат за пусти пари
Da ne znae nekoj od kolku sat pocnuvaat so rabota utre agencija za vrabotuvanje za prijavuvanje vo birov?
нз каде да пишам , дали може хелп , каде да најдам калапи (модли) за сладолед , онлине да се нарача , нама.мк немаат на залиха ..
Не сум сигурна ама мислам имам видено во базаро а може и по маркетиве да има. Во рамстор има доста такви работи.
Женски слаткарница во Аеродром или Кисела Вода таа околина што работи во недела има ли? И контакт ако имате.
Девојки знаете добра агенција каде што соработуваат со презентерки или хостеси каде што нема директна продажба. Благодарам
Компјутеров се збудалува сам се пали,гаси и се појавува ова,сега не можам да го уклучам. Што би можело да е ?