Дечки има ли организиран превоз до Сопот? Или некок автобус/комбе што оди до Велес, а би не оставил блиску до винаријата?
А да си го форматираш и ако незнаеш најди некој шо се разбира да ти тргне на усб важно шо имаш да не ти се избрише
Да прашам дали знае некој оваа фирмава bato & divajn за презентации се работи исклучиво да го презентираш производот или е директна продажба на некои производи?
Се надевам дека некој ќе ми одговори...како е работното време на Женски пазар и бутиците за венчаници во Скопје викендот за Рамазан? дали не работат 3 дена, дали само петокот...јас сум од град каде нема празник ни делник ама претпоставувам не е секаде така...секоја информација е добредојдена
Дали знае некој како е можно да ме покажува онлајн на вибер а ниту интернет вклучен а телефонот настрана бидејки бев на работа,и ми пратија слика како сум онлајн а нема врска,и не е првпат такво нешто да ме покажува онлајн кога не сум ни била цел ден и повеќе,многу чудно.
Ако го имаш симнато на лап топ/таблет тогаш можно е да те покажува онлајн, иако не си од телефон пуштена. Инаку се случува после 10-15 минути откако си се изгасила да те покажува онлајн, па после да се смени во оффлајн.