@Ane-Goki1 каде е тоа Беловички бисер-беловиште? Локација, храна, цени..? Видов слика дека е некаде во природа, со бавча и одма ми фати око...
Тетово-Беловиште Цените не се многу скапи а имаше преубави јадења. Има и водопади и преубави ресторани со базени во близина. Пиши го името на ресторанот на фб ќе видиш слики.
Можеби не е за во темата но дека итно ми е... Знаете ли каде има во Солун свечени фустани,да не се изгор.
Da ne znae nekoj kolku e cena snimanje rengen na eden zab so upat od zabar vo poliklinika bit pazar? I kolku e panoramska snimka bez upat snimanje site zabi na dvete vilici isto vo poliklinika bit pazar?
Дали може да ми кажете најдов понуда за театар во четврток една претстава, бидејќи сум студент нели имаше бесплатно во четврток или не важи веќе? И ако е бесплатно се иде со индекс или? Фала Ви.
Здраво, кој е најдобар кафемат за дома? Цената не е важна. Гледав од 7еспресо, Долче густо, Горење, ама појма немам кој е најдобар. Не за турско или филтер, туку за капучино, макиато и за еспресо (меѓу нас Македонците познаето како еКспресо) Feat е од featuring - заедно, проследено... vs е од versus наспроти Разлика е значењето.
Цената не е важна? У тој случај, ја би ти препорачал да си земеш некој кој е за мелено кафе, а плус да има и адаптер за капсули на рачката - да не се ограничуваш само за кафе од капсули. Ако стварно цената не е проблем, за околу 30000 имаш и апарати со интегрирана мелница за кафе. Види на страните од Нептун, Техномаркет, Римеко/Елипсо (како и да се викаат сега), а ѕирни и овде, оваа е за професионални кафемати.
ууууу Gaggia Пишува и на страната на viber дека не треба да се водиш по статусот, дека не е точен затоа што се одредува по комплексни параметри (во превод, не им работи како што треба ). Мене ми се случува да си пишам со дечко ми и после пола саат да пишува дека 2 дена не се вклучил.
Да не сте грешка случајно? Јас колку што знам ги укинаа.. https://skopjeinfo.mk/teatar-komedija-gi-ukinuva-besplatnite-bileti-za-studentite
Само во МНТ важи за студенти (секој четврток е бесплатно) и лица до 25 години плаќаат пола цена од картата(за било која претстава). Треба само индекс и саат време пред да почне можеш да си ги подигнеш картите.(@Tea678 ) За театар комедија не сум ни знаела дека имаат ваква опција.