бараш часовна разлика помеѓу Авганистан и Кувајт? Би требало разликата да е два часа, бидејќи во Кувајт се еден час понапред, а во Авганистан се три часа понапред од кај нас.
Луѓе помагајте...на однор сум во Грција, ама јас со мојата среќа и неможе да ми се уклучи роаминг на телефонот а за да се уклучам на фејсбук ми стига еден код на мобилен кој треба да го внесам за да можам да се уклучам арно ама сега неми стига и неможам да си се уклучам на фб Што да му правам?
Mе интересира кај да најдам вакви како ова црново над седиштево за во кола(не знам како се викаат ) и која цена се отприлика.
На Бит пазар или кај оние на семафори што продаваат... цена не знам точно, ама накај 100 и нешто треба да се
Филип Втори соработуваат со Фондот за здравство или се е приватно? Не ме бришете, ми треба брзо одговор.
Doozy, знам дека порано соработуваа, но само за кардиолошките зафати. За други зафати (ортопедски, абдоменални итн.) сигурна сум 100% дека не соработуваат. Меѓутоа, мислам дека веќе не соработуваат воопшто со Фондот, ни за кардиолошки операции. Се’ се плаќа приватно. Едит: За да бидеш на чисто, најубаво јави се и прашај, имаш веб-страна на Филип Втори и таму ќе го најдеш бројот
каде можам да си најдам патичиња за во вода (само не ми ги посочувајте оние во џамбо зошто се катастрофа), дали гумени или платнени сеедно?
Фала ви девојки. И јас бев во camp Glow едно лето, ама тогаш не изработувавме вакви, баш ми е криво, сигурно сте ги изработувале по некоја американска техника, бидејќи оттаму потекнуваат. Артемишн, каде се наоѓа тоа SEWA?
Ова го најдов на интернет. ^ SEWA 1 – Ploshtad “Makedonija” 02-3121-541 SEWA 2 – Stara rampa, K. Voda 02-3121-893 Јас сакав да прашам.. За пасош. Кога ќе се јавиш на телефон, за колку време од прилика ти закажуваат? 1 месец? И колку пари е од прилика? Го најдов ова: http://mvr.gov.mk/DesktopDefault.aspx?t ... parent=100 Ама не се снаоѓам баш.
ја знаете онаа програма со која со кликнување на линк може да се влезе во др компјутер?епа дали со неа може да се види и историјата на интернет пребарувачите во др компјутер???