Поради здравствени проблеми морам матура да полагам во август... колку се шансите за втор уписен рок на економски или друг факултет ?
За било кој факултет, шансите ти се драстично намалени. Јас слично на тебе пробав август, ме одбиа пред повеќе години и таа година ја паузирав и следната година прв уписен рок поднесов ме примиа.
Со шорцеви во авион. Да или не? Немам патувано досега со шорцеви, лани на пример дури и во најголемата жештина избрав потенки панталони. Но, сега пак ќе патувам во јули и се мислам. Кога велам шорцеви мислам на paperbag шорцеви со пристојна должина и ширина. Ќе се осудам да ја повикам за одговор и @danichap
Од тоа климата во авионот мене секогаш ми достудувало(ова бетер од баба мубетов), ама мене барем би ми студело. Би одела со долго фустанче, тенки панталони или сл.
@danichap Во ред нели некој е "позимурлив", друг невиден склет. Прашањето ми беше повеќе дали е пристојно за приликата?
Па секако облечени сум видела... претпоставувам за каков вид на шорц мислиш. Не е нападно и непристојно.
Пристојно е, ама јас кога се возам на места каде што седеле којзнае колку луѓе пред мене, секогаш носам нешто долго. Доколку ти е жешко, моја препорака е долг фустан, јас лично, не сакам кожата да ми е во директен контакт со седиштата.
Добив на подарок фармерки, ама не ми се допаѓа бојата на копчињата, како 'рѓосани да се. Со што би можела да ги избојам? Би можело со лак за нокти?
Дури сега видов . Ми стигнаа мене . Јас па дури 2 нарачав . Да не се караме со мм. Аууу. Не се полне со воздух баш . Се качив и на едно ритче кај нас и . Да видам понеделник на море како ќе е ,па ќе ти пишам. Ако е арен ќе ти дадам едно . Мм од глава ми го тресна , не можел он да трча да го полне воздух