Има и во трафиката што е одма кога излегуваш од пероните каде што доаѓаат автобусите, и онака на табла имаат напишано нешто како “Тука се надополнува кредит за ЈСП картичка“. Само разгледај добро и нема да ја промашиш.
Дали од факултет може да се земе дипломата од средно за заверка на нотар? Доколку се уште сум студент? Или не даваат така?
Да, треба само да уплатиш уплатница за реверс назнака, и административна мислам требаше, не знам на кој факултет си, за колку пари е оти секаде е различно мислам затоа прашај си најдобро. Одиш плаќаш носиш, ти даваат, средуваш после си ги враќаш пак.
Нема потреба од формат, и мене ми се случи истото да си го заклучам лаптопот. Гледав на youtube некои видеа и со нивна помош си го средив. Беше нешто преку cmd контролата. Пробај си... поздрав.
Не можам да барам соодветна тема, итно ми е. Препорака за добар доктор пластичар во Скопје и како да стапам во контакт?
Девојки како да вметнам слика овде на форумов? Стегам на тоа знакче за слика и ми бара URL на сликата. Како да ја најдам URL адресата? Пробував многу пати, ама неуспешно.
Ќе ја најдеш сликата што сакаш да ја ставиш, кликаш на десно копче на глувчето и бираш copy image address. Потоа го кликаш сликчето над прозорчето за мислење, ти се отвора место за линк, кликаш десно копче на глувчето, ти излегува paste и толку. А слика од компјутер/телефон прикачуваш со помош на копчето долу, каде што пишува прикачи фајл.
Зависи кој оперативен систем, ако е Windows 7 или 10 може да се купи оргинал во Setec, Anhoch, Neptun... но околу 7000 денари е. Можеш и да ги симнеш од интернет од друг компјутер па со usb да инсталираш.