Спичлес,Оффи,Ози,Трендафилка, Карак,Душица,Хипица,Виножитка, Гордана, Озбилна жена,Гоу грл, Шилеа,Старфиш,Сесилија,Мисс индепендент,Лакримоса,Бона,Ким,Кате21,Валјд,Џули бикот,Блонд, Аннни,Лукс,Анатх,алис????? Уште ли се присутни овде? Ми фали времето од 2009 и 2010,колку ни беше интересно овде
Неможам да ти пишам порака.гледам има доста измени од кога јас членував.а како убаво се дружевме.заборавен ми е пасвордот се уклучив со нов акаунт.и сваќам дека многу сте ми фалеленекои добри 10 тина години не сум пишувала
Што картичка е? кредитна или дебитна? Ако е дебитна, нема провизиja. Кредитна зависи од банката. Ама околу 200-300 денари отприлика.
Ако идеш на друг банкомат, не од Охридска, мислам дека ке има провизиja. Пред десетина години, картичка од Шпаркасе, извадени пари на друг банкомат 500 денари провизиja ни земаа. Бидеjки друг банкомат користиш.
Ако им е сè едно, тогаш полагај на скопскиот Филолошки факултет (кај МТВ), поефтино е, 1500 денари е испитот+таксена мислам околу 50-100 ден. Повеќе информации во деканатот на филолошки (кога ќе влезеш во влезната сала/аула оди лево но не во студентски прашања туку во еден ходник со скали и горе на спрат). Можеш да ги полагаш колку што знам било кој од јазиците кои ги имаш на понуда кај нив (англиски, германски, француски, шпански, полски, српски, албански, турски, словенечки...)