Женски, Уште малку ми е роденден. Никогаш не сум го прославила онака ВАУ, со друштва, со забави, со декорации, па решив годинава САМА да си направам забава. Дајте ми идеа. Не планирам да канам друштва и луѓе. САМА. Се мислам за патување, но немам идеа сама кај да идам. Предлози?
Кај можам да најдам од оние смешните дипломи што беа за најдобар студент, за најдобар пејач , итн итн
Како па ставам потпис и печат на excel документ во електронска форма? Пополнетиот документ го испечатив, ставив потпис и печат, го скенирав и како pdf документ го испратив, но не ми го примаат во тој формат. Помош? Фала
Ги имаш онлајн на http://www.sakamigracka.com/index.asp Прашај ги на фб дали уште имаат продавница и каде
Дaли некoј знaе дaли вo Пoртa Влaе штo имaше сервис зa кoмпјутери рaбoти сеуште? Пoзaди згрaдите се нaoѓa кaде штo прoaѓa 5кa.
Јас бев во Капитол, и ми кажаа дека само во ГТЦ можам да го однесам на сервис и плус таму било купено, таму и сервис
Дали можно е да се јави гушење како последица од алергија на полен или на мов од праски ? Воедно и затнат нос не многу често. И дали матичниот дава упут за алерго тест ? Спојлер Дм веќе 5 дена буквално се гуши, три дена беше со инфузии и беше онака добар, паничар невиден е па добива тахикардија и му имаат препишано таблети за смирување. Беше да провери крв ( се е супер) , екг (екстра) , спирометар ( исто супер) , нема асма , нема бронхитис. Само му отктија бактерија во желудникот и прима терапија за истата. Ренген на бели дробови и тероидна ќе провери денес. Имавме контакт и јас и тој со праски мене пред три дена матичната ми откри дека имам алергија и примам терапија за истото. Јас имав само воспалени крајници па откако ја примав терапијата и ми поминаа имав мало гушење , течење на нос и чешање во грло.
Сигурна сум дека може. Јас ги имав истите симптоми ама од јаболко. Плус и устата од страните ми поцрвенуваше и ме чешаше.
Фала девојки. Пред 5 дена редевме праски со мов во затворена и мала просторија па после тоа и јас и тој имаме проблеми. Мене ми поминува а дм се полошо и полошо а матичната за никаде не дава упут мора со молење . Иначе од Охрид сум.